Hisservice - din hissleverantör

Nordic Lift Tech utför en omfattande hisservice av alla typer av hissar

Nordic Lift Tech har god erfarenhet och expertis inom hisservice.

Vi lyfter din vardag och gör det enklare och bekvämare. Service av hissar är en självklar del i vårt dagliga arbete. Vi arbetar nära våra kunder och dess 7000 hissar för att säkerställa en säker och problemfri drift, varje dag. Nordic Lift Tech har möjlighet att erbjuda standardiserade servicelösningar likväl skräddarsydda för varje kunds specifika behov av hisservice. Genom hisservice med ett serviceavtal säkerställer vi kontinuerligt att din hiss är i gott skick och fungerar som den ska, allt för att ge dig en så säker och problemfri drift som möjligt. Som hissleverantör finns vi alltid nära dig när problem uppstår!

Hisservice - Användarnas säkerhet är viktigast varje dag

Varför teckna ett serviceavtal med oss? Du tänker kanske inte så mycket på din hiss när den fungerar som den ska. Men när den inte gör det kan den snabbt bli en källa till frustration och skapa akuta tillgänglighetsproblem, särskilt eftersom många idag är beroende av hissen i sin vardag. Därav är det viktigt att ha en hissleverantör nära för att så snabbt som möjligt kunna ha hisservice hjälp på plats. Boverket har fastställt regler för underhåll och hisservice enligt BFS 2011:12 med tillägg.

Om hisservice inte fungerar som den ska, ökar risken för irriterade användare som bor eller arbetar i fastigheten samt leder till kostsamma och tidskrävande driftstopp och reparationer. Det är fastighetsägarens eller bostadsrättsföreningens ansvar att säkerställa att hissen är i fungerande skick och uppfyller de gällande säkerhetskraven. Dessa krav inkluderar regelbunden besiktning av hissen av ett oberoende och ackrediterat besiktningsorgan, samt att underhålla hissen så att den bibehålls i gott skick. Hör av er till oss om ni behöver en snabb hissleverantör.

Hissleverantör med erfarna tekniker och jourtjänst

Våra servicetekniker besitter djup och bred kompetens och är alltid tillgängliga när du behöver hjälp med hisservice. Vi arbetar med en mängd många olika hissar i våra kunders fastigheter, från helt nya, avancerade hissar till de äldre modellerna. Denna mångfald ger oss omfattande erfarenhet och kunskap  av olika hisstyper när vi ska genomföra hisservice. Våra tekniker, med bred kunskap inom både produkter och tekniska fält som elektricitet och mekanik, hanterar alla hissmodeller och märken oavsett ålder. 

Vid akuta situationer med din hiss finns vår jourtjänst tillgänglig dygnet runt. För att minimera risken för akuta hisstopp är det klokt att teckna ett serviceavtal hos oss som garanterar att hisservice och förebyggande underhåll sköts kontinuerligt.

Låt oss bli din trygga hissleverantör

Alla behöver en trygg partner när det kommer till hisservice och personal på plats när det händer att hissen stannar. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med hisservice och vad du behöver för att säkerhetsställa att din hiss fungerar som den ska.

Kontakta Oss